Digital clock

Jumaat, 29 November 2013

PART 5!!!! what????

Haii! sem 5 dah, sepatutnya kira sem 6 plus sekali dengan pra-dip. 3 tahun menimba ilmu. tapi aku tak aplikasikan ilmu2 ni dalam kehidupan seharian, bila nak aplikasi??? bila? hurmmm. lagi 1 sem akan grad diploma. DIPLOMA?? dunia sekarang diploma tak dipandang sangat, degree okay la, tapi sampai mana akan aku belajar? maybe degree dulu then sambung master, in shaa ALLAH. amin. hah! no crush anymore. i will.....study smart and hard. 2 sem tak dekan hancusssssss!!! tapi sem ni aku takda buat plan2 janji2, apa nak jadik jadik la nak, mak tak kisah, hahahhah! let it be. mungkin sem ni dapat dekan? amin. hati rasa kosong, tak tahu nak coret apa, iyela baru2 lagi, belajar pun tak start lagi. ahaa!!!! 1 bulan lagi umur aku akan 21, goodbye 20, lamanya!! tapi tak ada apa yang boleh dibanggakan. hidup kena berubah ita, dunia sementara, akhirat tu selamanya!! itu sahaja. SALAM.