Digital clock

Selasa, 26 Februari 2013

banyak berlaku

frust? tak pon,, aku tahu ape aku buat ape aku dapat. first time fail dekat uitm. relax ade mase lagi ade test lagi and ade final nanti. buat baik2. kau menyesal tak ponteng kelas? ade la sikit. teruk kau ni,,, tapi kau boleh kan.mase suntuk tinggal berape lama je lagi nak abis sem. so aku boleh!! jangan bazir mase kau lepak2, berangan2 and whatever. ingat sebab kau nak berjaya ita. lagi satu please ita stop berharap  kat TUT. ape tu? hahahaha tertentu je tahu tu.. tapi perasaan ni?? entah la.. firasat selalu betul tapi sampai bila. ubah diri ubah pemikiran ubah mase depan. sombong sikit la tapi nk senyum tu malu poyo kan. berubah!!!! jangan bazir saat sekali pon ita. ingat belajar utk kehidupan yang sekali nie saje.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan